NBA LIGA

LeBron kao GM: Za suigrače na All-Staru izabrao sve koje želi dovesti u Lakerse

Foto: Getty Images / Guliver

NAKON ŠTO JE prošle godine prvi put ukinuta tradicionalna podjela na Istok i Zapad, a momčadi za NBA All-Star utakmicu birali su igrači koji su dobili najviše glasova, noćas smo drugo izdanje "All-Star drafta" mogli vidjeti i uživo.

LeBron James i Giannis Antetokoumpo su se, doduše, još ujutro dogovorili kako će raspodijeliti suigrače, ali sada je barem sve bilo transparentno, odnosno fanovi su mogli uživo ispratiti kojim su ih redoslijedom birali. 

Taktika LeBrona Jamesa bila je krajnje prozirna - prva tri picka iskoristio je na dovođenje igrača koji na ljeto postaju slobodni, a on želi da mu se pridruže u Lakersima.

Izbor Kevina Duranta prvim pickom bio je logičan, ali kad su uslijedili Kyrie Irving i Kawhi Leonard, sve je bilo jasno. Kad su završili sa starterima, s rezervama se James vodio istim principom i birao igrače koje su glasine i stvarni interes povezivali s Lakersima - Anthonyja Davisa, Klaya Thompsona i Damiana Lillarda, a za kraj je u momčad dobio i jednog od najboljih prijatelja Dwyanea Wadea, koji je s Dirkom Nowitzkim naknadno dekretom uvršten u selekciju kao legenda koja igra posljednju sezonu.

Pogledajte cijele sastave i recite nam za koga mislite da je bolje birao.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.