LEAGUE OF LEGENDS VIKEND Kreću polufinalni mečevi, PerkZ igra u nedjelju

FOTO: LoL Esports/Flickr

League of Legends Championship Series nastavlja se s doigravanjem u Europi i Americi, a među četiri najbolja europska tima prolaz u finale tražit će naš Luka "PerkZ" Perković  i G2 Esports.

>>G2 Esports i Luka "PerkZ" Perković pošteno su se namučili za polufinale EU LCS-a
 
>>Team SoloMid najbolji je američki tim u League of Legendsu
 
Subota i nedjelja obično znače da nas očekuje pregršt odličnih mečeva. Međutim, ovog vikenda dobit ćemo finaliste EU i NA LCS-a. Četiri najbolja tima obje regije igrat će svoje polufinalne mečeve, a show počinje već u subotu u 17:00.
 
U prvom meču Fnatic očekuje iznenađenje Europe, Misfits. Tim koji je u doigravanje ušao s treće pozicije skupine A, i u svom prvom meču pomeo favorizirani Unciorns of Love s 3:0. Međutim, Fnatic je puno veći zalogaj. Već dugo nismo vidjeli da igraju tako moćno, a ako su se dobro pripremali posljednjih tjedana, ne bi trebalo biti iznenađenja.
 
Nakon Europe slijedi prvi polufinalni meč u Americi. Immortals i Counter Logic Gaming cijelu su sezonu bili podjednaki, ali u međusobnim ogledima Immortalsi su bili bolji. Otad je prošlo dosta vremena, a Counter Logic Gaming je uvijek opasan u doigravanju i bilo kakav rezultat osim finala protiv TSM-a sigurno ih neće zadovoljiti.
 

 
U nedjelju 27. kolovoza u 17:00 sati, G2 Esports i Luka "PerkZ" Perković nastavljaju povratak na tron. Kraljevi Europe dosad nisu djelovali moćno kao proteklih sezona, ali u njihovom slučaju nikad se ne zna. U prošlom meču Splyce ih je pošteno namučio, a sam PerkZ seriju je okarakterizirao kao jednu od najgorih u karijeri. Protivnik će im biti odličan H2K koji je osvojio prvo mjesto u skupini B i tako se odmah plasirao u polufinale. Ovo je ujedno i najbolji od četiri polufinalna meča koji ćemo gledati ovaj vikend. Za sve ljubitelje League of Legendsa, bilo što drugo osim finala Fnatic i G2 Esports ne bi bilo pravedno i to je ono što svi želimo gledati.
 
Polufinalne mečeve zatvorit će Team SoloMid i Dignitas. TSM su ljubimci Amerike i trenutno njihov najbolji tim, ali Dignitas izgleda puno bolje nego u regularnom dijelu sezone. Pobijedili su Cloud9 kako bi došli do polufinala, a za idući korak morat će svladati i TSM. Slično kao i u Europi, ono što svi žele vidjeti je finale između TSM-a i CLG-a, a el clasico američkog League of Legends ne zaslužuje ništa drugo.
 
Eliminacijski mečevi s velikim ulozima često utječu na manje iskusne igrače i timove. Zato, kada se nađemo u doigravanju, ne treba gledati čisto znanje i formu, već i kako se određeni tim nosi s pritiskom. U svakom slučaju, odličan League of Legends vikend je pred nama. 
 

>>> Esport je jedan od najvećih globalnih fenomena današnjice. Nema relevantnog medija na svijetu koji ne izvještavaju o najvažnijim događanjima u esport industriji, a neke od najvećih globalnih kompanija ulažu stotine milijuna dolara kako bi na vrijeme ugrabile dio ovog brzorastućeg tržišta. Na Index Sportu pratite najnovije vijesti iz esporta, intervjue s najboljim profesionalnim gejmerima i uživajte u video klipovima i mečevima.

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.