US Open

Kyrgios omalovažio Carreña Bustu na Twitteru, Harrison mu odmah odgovorio

Foto: Getty Images

ŠPANJOLAC Pablo Carreño Busta svladao je u četvrtfinalu US Opena Kanađanina Denisa Shapovalova u pet setova. Tom je pobjedom Španjolac ostvario plasman u svoje drugo polufinale na "posljednjem" Grand Slamu sezone.

Malo je tko očekivao bivšeg top 10 tenisača u polufinalu ovogodišnjeg US Opena, a ponajmanje 40. igrač svijeta, Australac Nick Kyrgios, koji je prije četiri dana posprdno komentirao ulazak Španjolca u osminu finala.

"Da ne postoji zemljana podloga, čovjek nikada ne bi bio blizu najboljih 50 tenisača svijeta", napisao je Kyrgios na Twitteru u komentar objave novinara New York Timesa Bena Rothenberga.

Rothenberg je u svojoj objavi također omalovažio uspjeh Carreña Buste iz 2017. godine prisjetivši ga se kao iznenađenje. Australskom tenisaču i američkom novinaru ubrzo je uslijedio odgovor tenisača Ryana Harrisona.

"Čovjek koji je bio u top 10 i igrao završni Masters sezone je ušao u polufinale Grand Slama? I to zavrjeđuje sarkastičan komentar na dobar rezultat. Odlično izvještavanje, Ben", napisao je Harrison.

Uz plasman u drugo polufinale US Opena u karijeri, Carreño Busta je došao i do minimalno 18. mjesta na ATP ljestvici.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.