Objavljene slike ozljeda: Partizan i roditelji napadnutih klinaca u Zagrebu šokirani izjavama trenera

Foto: Zorana Jevtić/Kurir

KADA smo razgovarali s trenerom kadeta Partizana koji su prošlog tjedna napadnuti na Kvaternikovom trgu u Zagrebu smirivao je tenzije i bio ljut na novinare zbog navodne količine dezinformacija kojima je popraćen napad.

Zoran Bratuša, trener srpske momčadi, tada nam je izjavio da napadači nisu koristili šipke i da situacija nije bila dramatična kao što je prikazano. Međutim, u Srbiji su šokirani njegovim riječima. Tvrde da ne govori istinu jer pokušava minimalizirati posljedice napada kako on ne bi bio odgovoran.

Lazar Radojević, kadetski reprezentativac Srbije, zaradio je prijelom šake.

"Mi smo bili u bolnici na Banjici, dok se istovremeno jedan od odgovornih trudio objasniti novinarima kako se ništa strašno nije dogodilo", ogorčeno za Kurir komentira Ivan Radojević, otac ozlijeđenog dječaka.

 

"Dječaci su još u šoku. Nisu nam ni htjeli reći da su pretučeni, već smo to saznali tek kad smo dva dana kasnije stigli u Zagreb na utakmicu. Kada smo ih vidjeli... A onda čuješ da su ih eto samo malo preplašili, da su mediji preuveličali događaj..."

Od izjava Bratuše ogradio se i Partizan.

"Ograđujemo se od njegovih stavova, prije svega od minimaliziranja onoga što se dogodilo. Svaki napad na sportaše, bili maloljetni ili punoljetni, je užasan čin. Ne postoje velike i male batine."

Od većih batina, prema izjavi Bratuše, dječake je spasio "tetovirani Hrvat koji im se ispričao i rekao da Hrvati nisu takvi."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.