HRVATSKI NOGOMETAŠI

Krovinović briljirao za slavni engleski klub. Igrač utakmice namjestio golčinu

Foto: Action Images/Molly Darlington

FILIP KROVINOVIĆ bio je jedan od najzaslužnijih što je Slaven Bilić prošle sezone s West Bromwichem izborio plasman u Premiership.

Međutim, tamo im nije išlo, pa je menadžer dobio otkaz, a igrač kojeg je doveo na posudbu iz Benfice otišao je na pozajmicu u drugi klub.

Krovinović je od zimskog prijelaznog roka igrač Nottingham Foresta, slavnog engleskog kluba koji je dva puta bio prvak Europe, ali davno (1979. i 1980.), dok je zadnja dva desetljeća većinom u Championshipu.

Grafika: Sofascore za IndexSport

Tamo je Krovinović opet nezamjenjiv i igra sjajno. Nakon što je u pretprošlom kolu postigao prvi gol za novi klub, u 40. kolu je zabilježio i prvu asistenciju. Nottingham je pobijedio QPR 3:1, a hrvatski veznjak domaćina namjestio je drugi gol.

Lažnjakom je lijepo prevario čuvara te dodao Lewisu Grabbanu, koji je desnicom s 20 metara pogodio u desni kut suparničkog golmana.

Krovinović je u izvještajima engleskih novinara proglašen igračem utakmice. Osim što je namjestio gol, imao je visok postotak točnih dodavanja, četiri ključna dodavanja te čak devet od deset osvojenih duela.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.