Kreće peti Trofej Dinamo na Šalati, specijalni gost Panathinaikos

Foto: Futsal Dinamo

JUBILARNA peta Šalata je pred Futsal Dinamom, a počinje u subotu, 8. rujna. Veliki "dinamovski vikend" bit će krunisan gostovanjem grčkog velikana Panathinaikosa, a polufinale i finale moći ćete pratiti na PlanetSportu dostupnom na Vip i B.net TV platformama.

Završnica Trofeja Dinamo na Šalati brojat će osam seniorski te po četiri ženske i veteranske ekipe, koje će tražiti put do velikog finala u nedjelju.

U 20:20, u subotu, na rasporedu je prvo seniorsko polufinale, a u razmaku od 40 minuta nakon toga uslijedit će i drugo polufinale, potom utakmice za treće mjesto među ženama i veteranima, a dan će se zaključiti utakmicom seniora za treće mjesto koja započinje u 23 sata.

U nedjelju, 9. rujna, program počinje u 16:30. Tada će se odigrati finale ženskog turnira, što će svakako biti povijesni susret jer će prvi put Zagreb dobiti najbolju žensku futsal ekipu. U 17:15 će početi susret za konačnog pobjednika Trofeja Dinamo za veterane. U 18 je veliko seniorsko finale, a u 19 sati iščekivani susret dva prijateljska kluba zagrebačkih Plavih i atenskih Zelenih, uz odličnu navijačku atmosferu glasnih Boysa i Gate 13.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.