BUNDESLIGA

Kramarićev klub pronašao novog trenera

Foto: EPA

JOŠ PRIJE početka tekuće sezone mladi njemački hit trener Julian Nagelsmann dogovorio je da će na ljeto 2019. napustiti klupu Hoffenheima i preuzeti Leipzig.

Klub Andreja Kramarića dugo je čekao na pronalaženje njegova nasljednika, skoro devet mjeseci, a onda je danas objavio dolazak Alfreda Schreudera.

Taj 46-godišnjak nije baš prepoznatljivo ime u svijetu nogometa, a dolazi s mjesta pomoćnog trenera Ajaxa. Međutim, njegovo imenovanje manje je iznenađujuće ako se zna da je od ljeta 2015. do siječnja 2018. bio pomoćnik baš u Hoffenheimu.

"Uzbuđeni smo jer možemo potvrditi da će Alfred Schreuder biti naš novi glavni trener. Bivši pomoćni trener vraća se u klub iz Ajaxa sljedećeg ljeta i potpisuje ugovor do 2022.", objavio je Hoffenheim.

"Alfred poznaje naše strukture i većinu momčadi. Svojom iznimnom stručnošću i strateškom, jasnom komunikacijom već je doprinosio uspjesima naše momčadi u prošlosti", dodao je direktor Alexander Rosen.

Hoffenheim je posljednje dvije godine igrao grupnu fazu Lige prvaka, ali u Nagelsmannovoj oproštajnoj sezoni izgubio je korak u Bundesligi, u kojoj je nakon 26 kola tek deveti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.