Kramarić: Ne bih se bunio da završim karijeru u Hoffenheimu

Foto: Getty Images / Guliver Image

ANDREJ KRAMARIĆ ove je sezone ostvario u Hoffenheimu postignuće koje će pamtiti cijelog života. Hrvatski napadač je s 48 golova postao najbolji klupski strijelac u povijesti, a tim povodom je napravljen i kratki intervju s njim uoči utakmice protiv Herthe u 29. kolu Bundeslige.

Reprezentativac Hrvatske i svjetski doprvak stigao je u njemački klub 2015., najprije na posudbu iz Leicestera, nakon čega ga je klub otkupio...

"Kada sam dolazio u Hoffenheim ili još dok sam bio dijete, nikada nisam mislio da bih mogao postati najbolji strijelac kluba u povijesti. Bit ću sretan ako zabijem još golova, upišem još asistencija i ubilježimo još puno uspjeha. Ovdje sam stvarno sretan i ne bih se bunio da završim karijeru u Hoffenheimu", otkrio je Krama u razgovoru za klupsku stranicu, a njegove riječi sigurno su s oduševljenjem dočekali navijači Hoffenheima. 

Bez ikakve dvojbe, Kramarić je jedan od najvažnijih igrača u momčadi, a hvali ga i sportski direktor Alexander Rosen.

"Nemojmo zaboraviti, Andrej je svjetska zvijezda. On je finalist Svjetskog prvenstva i sigurno je na radaru brojnih klubova, ali potpuno je na zemlji te je važan čimbenik u Hoffenheimu", naglasio je Rosen i tako poručio kako klub ne želi prodavati najboljeg klupskog strijelca.

Ove sezone je 27-godišnji Krama u 31 utakmici zabio 20 golova i upisao četiri asistencije.

Hoffenheim se zajedno s njim nada plasmanu barem u Europa ligu sljedeće sezone, a trenutačno mu je šesta pozicija u Bundesligi daleko jedan bod, dok četvrtoplasirani Eintracht, koji drži mjesto za Ligu prvaka, ima osam bodova više šest kola prije kraja. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.