Kožulj se ispričao. Zrinjski objavio priopćenje o svom junaku

Foto: Denis Kapetanovic/PIXSELL

ZVONIMIR KOŽULJ (30) vraćen je u momčad Zrinjskog. Bosanskohercegovački prvak objavio je priopćenje: "Zvonimir Kožulj danas je opet priključen radu s prvom momčadi nakon što je od 27. listopada zbog kršenja disciplinskog pravilnika trenirao odvojeno od ostatka momčadi. Nakon zajedničkog razgovora sa stručnim stožerom i kapetanima momčadi te isprike igrača, Uprava kluba donijela je odluku da se Kožulj vrati u redoviti trenažni proces i financijski kazni sukladno disciplinskom pravilniku kluba."

Rendulić ga nije smatrao dijelom momčadi, Ivanković ga pozvao

Podsjetimo, nakon što krajem listopada u susretu protiv poljske Legije u Konferencijskoj ligi (1:2) nije dobio ni minutu, nezadovoljni vezni igrač prestao je trenirati, a tadašnji trener Krunoslav Rendulić više ga nije smatrao dijelom momčadi, zbog čega je svojedobno pozvao i upravu da se oglasi o njegovu statusu.

U međuvremenu se, zbog lošijih rezultata i nervoze u svlačionici mostarskog kluba, uprava razišla s hrvatskim stručnjakom Rendulićem, koji je Zrinjski odveo do dvostruke krune u BiH te plasmana u Konferencijsku ligu.

Momčad je preuzeo Mario Ivanković. Odmah je poručio kako će prihvatiti Kožulja "ako je spreman na stvari koje ćemo tražiti". S obzirom na to da ponovno trenira s ekipom, čini se da je prihvatio uvjete.

Kožulj ljetos stigao u Zrinjski

Kožulj je ljetos stigao u Zrinjski, a ugovor je potpisao do 2025. godine. Među ostalim, bio je junak i najbolji igrač prvoga kola Konferencijske lige kada je zabio dva gola i imao asistenciju u preokretu Zrinjskog s 0:3 na 4:3 protiv AZ-a.

Kožulj je 2016. godine stigao u Hajduk iz Širokog Brijega. Na Poljudu se zadržao dvije sezone, odigrao 65 utakmica i zabio četiri gola. Kasnije je igrao u Poljskoj i Turskoj.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.