ZANIMLJIVOSTI

Kovačićev suigrač uhvaćen kako polugol tulumari u Dubaiju. Oglasio se i Lampard

Screenshot: Twitter

FRANK LAMPARD i njegov Chelsea večeras protiv Valencije igraju u 5. kolu grupne faze Lige prvaka, ali osim brige za rezultat Lampard ima i drugih briga u svojoj svlačionici. 

Jedna od njegovih zvijezda za vrijeme reprezentativne stanke uhvaćena je u razularenom noćnom provodu, a fotografije su obišle britanske medije. Riječ je o 25-godišnjem veznjaku Rossu Barkleyju, inače čovjeku koji je direktni konkurent Mateu Kovačiću za mjesto koje sada drži u veznoj liniji Chelseaja.

U engleskim medijima pojavio se video polugolog Barkleyja koji pleše u jednom noćnom klubu u Dubaiju, a odmah nakon incidenta oglasio se i trener Frank Lampard.

"Pokazao je nedostatak profesionalizma. Nije to nešto u čemu želim biti diktator i razumijem da su moji igrači ljudska bića. Sviđa mi se Ross, on je jedan od mojih igrača i trenutno se bori s ozljedom nakon koje se mora vratiti na teren", rekao je Lampard za BBC.

Barkleyju je ovo samo jedan od izleta u divlje vode neobuzdanih provoda uz alkohol i zgodne žene. Ovog ljeta uhvaćen je kako se zabavlja s poznatim modelom Jordan McCabe te nekima od svojih suigrača u Grčkoj.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.