Kovač još jednu sezonu, Dinamo hoće Galinovića



NAKON što je Dinamo dobio novi stručni stožer, hrvatski prvak kreće u ljetni šoping. Neće to biti neki prijelazni rok za pamćenje, tvrdili su u Dinamu do prije nekoliko dana. Zbog štednje ne žele se upuštati u velike transfere, no nekoliko će igrača svejedno morati dovesti.

Nakon što je u Šibeniku dogovaran prelazak defenzivnog veznog Arijana Ademija, koji dolazi na mjesto upražnjeno Vrdoljakovim odlaskom u Legiju, Dinamo se bavi pitanjem golmana. Situacija oko Tomislava Butine je neizvjesna, Velimir Zajec javno je rekao da želi znati njegovo mišljenje o odlasku ili ostanku što prije, no Butina želi pričekati pripreme.

Dinamo zbog toga ispituje situaciju u Panathinaikosu s Marijem Galinovićem, za čiji je transfer u Grčku jedan od zaslužnih baš Velimir Zajec. Početkom sljedećeg tjedna razgovarat će se s Robertom Kovačem, sasvim je izvjesno da će on ostati još jednu sezonu. Pričalo se u posljednje vrijeme o povratku Jerka Leke, no taj će eventualni transfer pričekati još neko vrijeme. Dinamu se ne žuri te s Lekom još nije uspostavljen ozbiljan kontakt.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.