Kolleru nikad dosta: "Idem se zabavljati u Cannes"



PROSLAVLJENI češki napadač Jan Koller niti u 37. godini ne gubi želju za nogometom. Nakon što mu je istekao ugovor u ruskoj Krilji Sovjetov blizu je dogovora s francuskim trećeligašem Cannesom.

Napadač koji je obilježio proteklo desetljeće češkog nogometa i strijelac 55 golova za Češku Jan Koller na pragu je potpisa jednogodišnjeg ugovora s posrnulim Cannesom. Klub koji je nekad bio stabilan u prvoj francuskoj ligi danas nastupa tek u trećoj, a dovođenje Kollera vide kao korak prema višem nivou natjecanja.

Igrač koji je najveći trag ostavio u Borussiji Dortmund, s kojom je 2002. godine osvojio Bundesligu, u ruskoj ligi je zabio 16 golova u 46 utakmica, te vjeruje da u Francuskoj može nastaviti s dobrim igrama.

"Pregovaram s Cannesom, sve će se znati do kraja tjedna", potvrdio je Koller napise za češki portal sport.cz. napise francuskih medija, pa dodao:

"S 36 godina više nemam velike ambicije, želim igrati iz zabave".

Koller je karijeru počeo u praškoj Sparti, nakon koje je igrao za belgijske klubove Lokeren i Anderlecht, te Borussiju Dortmund, Monaco, Nürnberg i Krilja Sovjetov. Proslavio se i kao golman, jednom je prilikom stao između vratnica umjesto izbačenog Lehmanna i do kraja utakmice održao mrežu čistom uz solidnu izvedbu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.