Koeman odgovorio Van Gaalu na teške optužbe protiv Messija: "Meni je i Real sumnjiv"

Foto: Profimedia

SLAVNI nizozemski trener Louis Van Gaal prije nekoliko dana podigao je puno prašine izjavom da je sve na Svjetskom prvenstvu u Kataru 2022. bilo podređeno tome da Lionel Messi s Argentinom osvoji prvo mjesto. Argentina je i osvojila zlato nakon što je u finalu pobijedila Francusku poslije penala.

Van Gaala, koji je napustio izborničko mjesto Nizozemske nakon Svjetskog prvenstva, ljuti četvrtfinalna utakmica s Argentinom, koja je njegovu momčad svladala nakon udaraca s bijele točke. Regularni dio završio je 2:2. "Ne želim puno pričati o toj utakmici. Kada pogledate kako je Argentina davala golove i kako smo mi dali svoje te kako su neki igrači Argentine prešli granicu i nisu kažnjeni, onda mislim da je sve to bila igra s predumišljajem", rekao je Van Gaal za nizozemski NOS.

Kada ga je novinar zamolio da pojasni što misli, Van Gaal je poručio da misli sve što je rekao. Na ponovljeni upit smatra li da je cilj bio da Messi postane svjetski prvak, cijenjeni trener odgovorio je: "Mislim da da."

Na Van Gaalove riječi reagirao je aktualni izbornik Nizozemske i igračka legenda Barcelone Ronald Koeman.

''Ja nešto tako nikad bih rekao, ali treba poštovati svačije mišljenje. Dok sam igrao u Španjolskoj bilo je puno trenutaka u kojima sam imao osjećaj da se Real Madrid favorizira na štetu Barcelone. To se, međutim, ne može dokazati, pa je bolje šutjeti", zaključio je Nizozemac. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.