Klopp pobjesnio na presici: Čija je ovo bila ideja? Wow

Foto: Screenshot

NOGOMETAŠI Liverpoola poraženi su 2:3 na gostovanju u Toulouseu i tako su izgubili prve bodove u ovoj sezoni Europske lige. Toulouse je pred svojim navijačima iznenadio Liverpool svladavši golovima koje su postigli Aron Donnum, Thijs Dallinga i Frank Magri, dok su Cristian Casseres Jr. (autogol) i Diogo Jota zabili za poraženu englesku momčad. Nakon utakmice održana je konferencija za medije, a trener Liverpoola Jürgen Klopp pobjesnio je na njoj.

Engleski mediji pišu da je presica održana u šatoru te da su je, slaveći pobjedu svoje momčadi, prekidali navijači Toulousea. Klopp i novinari morali su se probijati kroz njih da bi uopće stigli do mjesta gdje će održati konferenciju, a tijekom njenog trajanja čula se pjesma i vika navijača domaćeg tima.

Frustrirani Klopp 

Nitko od njih nije ušao na presicu, no Klopp je nije mogao održati u miru.

"Čija ideja je bila da se ovdje održi konferencija za medije? To je zanimljivo pitanje. Wow", rekao je Klopp za kojeg engleski mediji pišu da je bio frustriran ishodom susreta u kojem je njegova momčad imala posjed lopte od 72 posto i ukupno 19 udaraca.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.