Klopp napravio mjesta Lovrenu: Škrtel potpisao za Fenerbahče

Foto: Twitter

BRANIČ slovačke reprezentacije Martin Škrtel napustio je redove Liverpoola nakon osam godina provedenih na Anfieldu i s 31 godinom potpisao za turskog velikana Fenerbahče.

Škrtel je za 'Fener' potpisao ugovor na četiri godine, a Liverpoolu će pripasti šest milijuna eura odštete.

Slovački branič je na Anfield stigao prije osam godina iz Zenita za sedam milijuna eura, a igrao je i za Trenčin. U dresu 'Redsa' sakupio je 320 nastupa pri čemu je odigrao 242 ligaške utakmice. U povijesti Liverpoola samo je pet igrača odigralo više premierligaških utakmica (Carragher, Gerrard, Hyypia, Reina, Fowler). Međutim, prošle sezone je odigrao samo 27 utakmica, najmanje u jednoj sezoni otkako je stigao na Anfield.


Škrtel je za slovačku reprezentaciju odigrao 83 utakmice i postigao pet golova. Na nedavnom EURO-u u Francuskoj bio je jedan od najboljih igrača slovačke vrste koja je ispala u osmini finala od Njemačke.

Turski velikan ovog je ljeta doveo i ruskog reprezentativca iz Schalkea Romana Neustadtera, Ismaila Koybasija iz Bešiktaša i nizozemskog reprezentativca Gregoryja van der Wiela iz PSG-a. Sva pojačanja osim Škrtela stigla su bez odštete.

Jurgenu Kloppu u obrani Liverpoola je ostao velik izbor, osim Dejana Lovrena i Mamadoua Sakha, tu su novo pojačanje iz Schalkea Joel Matip, te mladi Tiago Ilori i Joe Gomez, kao i povremeni branič Emre Can.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.