Ključni dvoboj u ogledu HSV - Werder: Hoće li se Petrić osvetiti Naldu?

MLADEN PETRIĆ se ozlijedio u prvom od četiri ogleda između HSV-a i Werdera. Bila je to utakmica njemačkog kupa 22. travnja, kada su zeleni prošli nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca.

Obrambeni igrač Werdera Naldo bio je taj "krivac" za dvotjedno izbivanje Mladena Petrića s nogometnih travnjaka. Brazilac mu je u jednom duelu razderao lijevu potkoljenicu te je napadač HSV-a zaradio osam šavova.

Naš nogometaš se čudesno oporavio, povadili su mu konce te će večeras igrati. Naldu ništa nije zamjerio, nije se radilo o namjernom ozljeđivanju. Brazilac mu se nije za to ispričao.

"To je bio duel, zaradio sam ozljedu i to je to", kratko će Petrić.

Upravo dvoboj Petrića i Nalda njemački novinari ističu kao jedan od ključnih u ogledu između HSV-a i Werdera. Brazilac će ga i u ovom ogledu pažljivo čuvati, a Petrić će pokušati ono što mu već duže vrijeme nije pošlo za nogom. Postići pogodak.

Drugi vrlo važan dvoboj je onaj između obrambenog igrača HSV-a Michaela Gravgaarda te napadača Werdera Claudija Pizarra koji igra sjajno u posljednje vrijeme.

"Najbitnije nam je da ne primimo pogodak", poručuje stup obrane HSV-a.

Treći dvoboj koji izdvajaju Nijemci jest onaj za prevlast u sredini terena između Davida Jarolima i drugog Brazilca u momčadi Werdera, Diega. Ovaj se ogled kratko može opisati kao ogled između velikog radnika i nogometnog mađioničara.

Četvrti ogled je ogled između Demela i Almeide, koji imaju "neraščišćenih računa" iz posljednjeg dvoboja ove dvije momčadi. Almeida ga je namjerno pokosio, a Demel mu nije zaboravio.

M.Š.
Foto: hsv.de

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.