Kapetan Juga napušta Dubrovnik: Nema ljutnje. U kontaktu sam s nekoliko klubova

Foto: Pixsell/Marko Prpic

FANTASTIČNU završnicu prvenstva Hrvatske u vaterpolu prije nešto više od mjesec dana odigrali su Jadran i Jug. Splićani su s 3:2 u pobjedama bili bolji od Dubrovčana i tako su postali prvi put prvaci Hrvatske. Nedugo nakon odigranog finala Jug je iz Jadrana doveo reprezentativca Rinu Burića, a sad bi jedno zvučno ime moglo otići u suprotnom smjeru.

Kapetan Juga Loren Fatović nije se uspio dogovoriti s dubrovačkim klubom, a Jadran je prije nekoliko dana Fatoviću poslao ponudu.

"Sigurno napuštam Jug. Nema nikakve ljutnje. Nismo se dogovorili, i to je to. U kontaktu sam s nekoliko klubova. Između ostalog i sa splitskim Jadranom. Donijet ću odluku do kraja tjedna gdje ću nastaviti karijeru'', rekao je Fatović za Dubrovački vjesnik.

Fatović je s Jugom osvojio šest naslova prvaka Hrvatske, pet puta bio pobjednik Kupa Hrvatske, četiri puta osvajač Regionalne lige, pobjednik domaćeg Super kupa, te prvak Europe i osvajač je LEN Superkupa. Ukupno 18 trofeja. S reprezentacijom svjetski i europski prvak...

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.