Kalinićevi suigrači Diouf i Nelsen potukli se u svlačionici

“NAJPRIJE je verbalno izvrijeđao dječaka koji je skupljao lopte, a potom u svlačionici divljački nasrnuo na suigrača”, opisuju u News od the Worldu prošlonedjeljno poslijepodne nogometaša Blackburna El Hadjija Dioufa.

Englezi pišu da se 28-godišnji Senegalac pred suigračima u svlačionici potukao s Ryanom Nielsenom, veznjakom koji je u igru ušao u 46. minuti. Ovaj ga je, iziritiran njegovim ponašanjem na terenu, optužio za lijenost i nezainteresiranost na terenu. Kritika je ražestila napadača.

"Ryan je bio bijesan na njega zbog sebičnosti i nepoštivanja momčadi. Diouf se bacio na njega i počeo ga bombardirati udarcima poput vjetrenjače. Ryan se pokušao braniti, a ostali su igrači skočili između njih razdovojili ih",  izjava je jednoga od svjedoka nemilog događaja u svlačionici kluba za koji igra Nikola Kalinić, a koji je želio ostati anoniman.

Kad je vijest o tučnjavi došla do vodstva kluba, u Blackburnu su počeli razmatrati internu suspenziju Senegalca. Već su ga ukorili i zatražili njegovu ispriku jer je izmislio da ga je publika na Goodison Parku gađala bananama. Banana jest bilo na travnjaku liverpulskog stadiona, ali nisu padale na Dioufa. Blackburn je u toj utakmici izgubio 3:0.

U subotu je Diouf počeo utakmicu šestog kola Premiershipa, u kojoj su Roversi na svom Ewood Parku pobijedili Aston Villu 2-1. Igrao je do 70. minute. Trener Sam Allardyce, čiju podršku Diouf još uvijek uživa, izvukao ga je iz igre nakon što je crveni karton zaradio njegov australski suigrač Vincenzo Grella.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.