SP u rukometu

Kaleb i Brkić: Danci kažu da će Hansen biti zadnji na klupi i najbliži WC-u

Foto: Screenshot RTL

KATAR je pobijedio Argentinu u posljednjem kolu druge faze natjecanja na Svjetskom prvenstvu u Egiptu rezultatom 26:25.

Time je momčad Valera Rivere ponudila Hrvatskoj priliku da pobjedom protiv aktualnih svjetskih prvaka Danaca izbori četvrtfinale. Iz Kaira su se prije utakmice Hrvatske i Danske javili RTL-ovi komentatori Filip Brkić i Nikša Kaleb.

Danci su već prošli u četvrtfinale kao prvoplasirani

"I mi na komentatorskim pozicijama ulazimo u utakmicu s osmijehom. Tako je i igračima narastao motiv nakon pobjede Katara i vjerujemo da ih ne treba dodatno motivirati. Ne treba se radovati tuđoj nesreći i ovom stanju Danaca, ali zasad nam i neke neočekivane stvari na ruku", kazao je Kaleb i podsjetio da Danci imaju problema sa želučanim tegobama.

Uz to, oni su već prošli u četvrtfinale SP-a kao prvi u skupini i protiv Hrvatske nemaju imperativ pobjede. Filip Brkić je podijelio zadnje informacije o zdravstvenom stanju hrvatskih protivnika.

Hrvatska u četvrtfinalu može igrati protiv Švedske

"Danski komentator nam je rekao da Hansen vjerojatno neće igrati, ali će vjerojatno sjediti zadnji na klupi da bude najbliži WC-u", zaključio je RTL -ov komentator.

Podsjetimo, Hrvatsku samo pobjeda vodi u četvrtfinale gdje bi u srijedu igrala protiv Švedske od 20:30.

Želite li momentalno primiti rezultate utakmica Hrvatske, sve vijesti i reakcije sa Svjetskog rukometnog prvenstva instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: rukomet

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.