Juventus dogovorio transfer Kevina Kuranyja?

PREMA talijanskim medijima, njemački napadač Schalkea Kevin Kuranyi od sljedeće će sezone braniti boje torinskog nogometnog giganta Juventusa.

Aktualni Kuranyjev ugovor sa Schalkeom istječe na kraju sezone, a iako je proteklih mjeseci bilo razgovora oko produljenja između njegova agenta i uprave kluba, do dogovora nije došlo.

Tako je, prema izvještajima Corriere dello Sporta i Sky Italije, došlo do dogovora na relaciji Kuranyi-Juventus te će se nakon isteka ugovora najbolji napadač Schalkea preseliti u Torino bez odštete.

Kuranyi je igrač Schalkea od 2005. godine i transfera iz Stuttgarta, a ove je sezone sa 12 postignutih golova drugi najbolji strijelac Bundeslige iza Bayerova Stefana Kießlinga koji ima gol više na kontu. Ukupno je Schalke postigao 65 golova u 151 odigranoj bundesligaškoj utakmici, a u srijedu, 3. ožujka napunit će 28 godina.

Nedavno je Kuranyi izjavio da bi volio produljiti svoj ugovor sa Schalkeom “ako ponuda bude prava”, ali očito je da je Juventus ponudio bolje uvjete od onih koje trenutno ima u klubu iz Gelsenkirchena gdje, procjenjuje se, zarađuje oko dva milijuna eura godišnje plus bonuse.

Vijest bi trebala dobiti svoju potvrdu ili demanti idućih dana.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.