"Je li povratak bila dobra ideja? Schumi je umalo postao tužni P.S."

OD SVOG povratka u Formulu 1 nakon trogodišnjeg izbivanja Michael Schumacher upisao je jedno šesto i jedno deseto mjesto.

Tek devet osvojenih bodova nikako ne zadovoljava ambicije 41-godišnjeg Nijemca koji je nakon povratka u oktanski cirkus najavio kako već u prvoj sezoni želi osvojiti naslov svjetskog prvaka. Ukoliko ovako nastavi, jasno je da od Schumacherove titule neće biti ništa, o čemu već naveliko pišu i strani mediji.

"Michael se sigurno nije vratio iz mirovine da bi ostvarivao ovakve rezultate, a nije ni Mercedes računao s njim. Bilo je to anonimno popodne u Melbourneu za Schumachera starijeg", piše The Sun, dok se Times pita "ima li za Mercedesova pilota uopće mjesta u Formuli 1": "U Albert Parku je spoznao kako njegova reputacija današnjim vozačima ne znači baš ništa. On je umalo postao tužni Postscript. Nekoć je bio sinonim za pretjecanje u Formuli 1, a danas se mora zadovoljiti desetim mjestom."

"Jesmo li sigurni da se ispod crvene kacige krije pravi Michael Schumacher? Možda je Luca di Montezemolo bio u pravu kada je rekao da je riječ o njegovu blizancu", komentira La Stampa.

Njemački Bild stao je u obranu sedmerostrukog svjetskog prvaka: "Michael Schumacher ne može biti zadovoljan rezultatima i stranom tisku to daje pravo na kritike", piše Bild citirajući naslov iz Guardiana: "Schumacher će se nakon desetog mjesta zapitati je li povratak bio dobra ideja."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.