Javier Zanetti: Volio bih da je Brazil pobijedio Hrvatsku

Foto: EPA-EFE

POTPREDSJEDNIK i igračka legenda milanskog Intera Javier Zanetti u Kataru uživo prati utakmice argentinske reprezentacije. Uoči polufinalnog susreta njegove domovine i Hrvatske, najavio je utakmicu u razgovoru za medije. "Bit će to teška utakmica jer je Hrvatska velika ekipa. Neće biti ni malo lako, ali poznavajući situaciju među argentinskim igračima, uvjeren sam da će odigrati dobro.“

Očekuje se da će protiv Hrvatske argentinski izbornik u vrh napada staviti napadača Zanettijevog Intera Lautara Martineza koji na ovom SP-u još nije zabio gol, ali je bio precizan u raspucavanju penala protiv Nizozemske. "Sretan sam zbog njega jer mu nije išlo, a onda je dobio priliku da postigne odlučujući penal. To mu je bilo važno, pa sam siguran da će se pojaviti kada nam bude najpotrebniji."

Hrvatska je polufinale izborila velikim trijumfom protiv prvog favorita Brazila i tako "pokvarila" nadanje svjetske nogometne javnosti da će u polufinalu gledati okršaj vječnih južnoameričkih rivala, a među njima je i Zanetti:

"Volio bih da je pobijedio Brazil jer bismo sada u polufinalu gledali južnoamerički ‘Superclasico’, utakmicu koja se posebno proživljava u naše dvije zemlje. To bi također bilo dobro i za Južnoameričku nogometnu konfederaciju CONMEBOL."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.