James će potpisati za Hajduk, Anas asistirao Ahmadu za pogodak

HAJDUK je večernji trening na Poljudu odradio s tri igrača viška. To su James iz Zagreba, Mate Eterović i izvjesni Brazilac Gabriel.

Zasad je siguran samo Brazilac James. 24-godišnji bek koji je prošlu sezonu igrao u Zagrebu sinoć je bio na pregovorima u Hajduku. Iako se Brazilcu na početku nije ostajalo na probi, trener Krasimir Balakov je dao zeleno svjetlo i James će se priključiti Hajduku. Navodno nije skup, 60 tisuća eura plus stimulativni dio.

Drugi igrač je Mate Eterović, 27-godišnji napadač koji je prvo igrao u nižerazrednim klubovima pa u Sloveniji, zatim išao u Debrecen pa u Grčku... Nedavno je zabio i reprezentaciji u prijateljskoj utakmici protiv Brača. Uglavnom, slobodan je igrač i nada se angažmanu. O Brazilcu Gabrielu se ne zna puno, radi o se o sitnom 18-godišnjem napadaču.

Od njih trojice "unutra" je samo James. Još se treba sastati Nadzorni odbor Hajduka i potvrditi njegov dolazak. Jednako kao i za Afrikanca Foxija koji će doći u Hajduk iz mađarskog Kecskemetija za 280 tisuća eura. Čeka se samo Nadzorni odbor.

Balakov je trening iskoristio za prvu svojevsrsnu provjeru kadra. Odigrana je utakmica dvaju momčadi, jednu je vodio on, a drugu juniorski trener Joško Španjić. Krasimirova momčad pobijedila je 4:0, a pogotke su zabili Pešić, Ljubičić, Tokić i Ahmad Sharbini koji je poentirao na bratovu asistenciju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.