Ivan Kelava: AS je izmislio moje izjave, nisam rekao da ćemo igrati za Real!

Foto: Getty Images / Guliver Image

IVAN KELAVA pojavio se pred novinarima kako bi razjasnio jučerašnji nesporazum. Naime madridski dnevnik AS objavio je jučer izjavu golmana Granade koji je navodno rekao kako će im "realovci uplatiti bonus, ako dobiju Barcelonu", ali hrvatski čuvar mreže objasnio je kako ništa napisano nije istinito.


"Predsjednik kluba Quique Pina, zabrinut viješću koju je pročitao u AS-u, nazvao me i rekao kako je u šoku, a ja nisam imao pojma o čemu priča. Kad sam i ja uzeo te novine u ruke i pročitao što su napisali, bio sam razočaran i ljutit jer ono što sam ja rekao nema veze s onim što je napisano," rekao je golman Granade Ivan Kelava.

"Dao sam intervju hrvatskim medijima, a moje riječi prenijeli su talijanski mediji, no njihov je prijevod bio dobar, ne znam što se dogodilo s AS-ovim prijevodom. Jako sam razočaran."


"Granada će pošteno igrati protiv Barcelone, uvijek igramo isključivo za sebe i nikog drugog. Ono što je napisano nema veze s mojim riječima, mogu vam obećati kako ćemo na toj utakmici biti profesionalci, uostalom uvijek smo."

"No ovo što su objavili nema veze s lošim prijevodom, izmislili su mi izjavu, ništa od onog što je napisano nisam rekao. Hrvatski mediji točno su objavili moj intervju, Talijani su ga ispravno preveli, ali AS je svoj intervju izmislio," zaključio je ljutiti Kelava.
 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.