Ivan Jurić izbacio srpskog napadača s treninga i šalje ga na transfer-listu

Foto: Epa

VEČERAS od 20:45 Torino Ivana Jurića dočekuje Atalantu u posljednjem susretu 14. kola Serie A. Oba kluba su u ne baš najboljoj formi, Atalanta je uzela samo jedan bod u posljednja tri kola, a Torino osam u osam posljednjih susreta. U Torinu nema mira pred ovaj susret.

Talijanski mediji pišu o svađi Ivana Jurića sa srpskim igračem Nemanjom Radonjićem. Napadač Torina se nije dovoljno zalagao na posljednjem treningu pred susret s Atalantom, zbog čega je Jurić poludio i izbacio ga s treninga. To vrlo vjerojatno znači da neće biti u kadru za večerašnji dvoboj, a talijanski mediji tvrde da je Jurić izgubio strpljenje s Radonjićem, koji će u siječnju završiti na transfer-listi. 

Nije im prvi put da su se posvađali

Podsjetimo, ovo nije prvi puta da su se Jurić i Radonjić zakačili. Početkom godine je također bilo problema među njima, i to nakon sukoba koji se dogodio na utakmici protiv Juventusa. Juventus je u gradskom derbiju pobijedio Torino 4:2, a Jurić je Radonjića naljutio time što ga je 60. minuti uveo u igru samo da bi ga 15 minuta kasnije izveo.

Jurić je srpskog ofenzivca okrivio za treći gol Juventusa koji je Gleison Bremer neometano zabio glavom. Jurić je urlao na Radonjića i zatim ga izveo iz igre. Prilikom Radonjićevog izlaska Jurić i srpski nogometaš su se tako žestoko posvađali da su morali uletjeti ljudi s Torinove klupe kako bi ih razdvojili.

Srpski komentator Arene je u nevjerici komentirao potez hrvatskog trenera. Najprije mu nije bilo ništa jasno kad je vidio da Radonjić napušta igru, a onda je šokiran rekao: "Nevjerojatan potez Ivana Jurića."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.