Iranski mediji: Dinamo prodaje Budimira u Persepolis

Foto: Pixsell

PRODAJE li Dinamo napadača Marija Budimira (32)?

Pita li se iranske medije, odgovor je potvrdan. Iranski mediji tvrde kako su Dinamo i Persepolis u posljednjoj pregovaračkoj fazi, odnosno kako su do realizacije transfera preostali tek detalji. 

Persepolis, iranski velikan koji je početkom studenoga 2018. godine s Brankom Ivankovićem bio nadomak osvajanja azijske inačice Lige prvaka, u posljednja dva prijelazna razdoblja zbog FIFA-ine je zabrane bio pod embargom u pogledu kupovina.

Sa svrhom osnaživanja ofenzivne linije, Persepolis je kontaktirao i Dinamo i Budimirove zastupnike. Transferni detalji i otkupna odšteta nisu poznati.

Mario Budimir u Dinamo je krajem travnja 2018. godine, raskinuvši s Rudešom, pristigao kao slobodan igrač. S Dinamom je ugovorno vezan do 30. lipnja 2019. godine. Danas je nazočio klupskoj prozivci vezanoj za početak zimskih priprema.

U Dinamu je u svim natjecanjima ubilježio 21 nastup te devet pogodaka i dvije asistencije. 

Što se tekuće sezone i svih natjecanja tiče (prvenstvo, kup, kvalifikacije za Ligu prvaka, Europa liga), u 18 nastupa zabilježio je osam pogodaka i dvije asistencije.

Prije Dinama i Rudeša nastupao je za APOEL, Ergotelis, Enosis Neon Paralimni, Panetolikos i Šibenik. Tržišna cijena procjenjuje mu se na 600 tisuća eura.

Osim Marija Budimira, Dinamo u napadačkoj liniji na poziciji centarfora trenutačno posjeduje još Marija Gavranovića (29) i Brunu Petkovića (24).

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.