BRUTALNI INTER PREGAZIO ATALANTU Icardi i Banega zabili hat-trick

Foto: Getty Images / Guliver Image

MAURO ICARDI I EVER BANEGA zabili su po tri gola za Inter, koji je pregazio Atalantu sa 7:1 u 28. kolu Serie A. Momčad Stefana Piolija, za koju je do 82. minute igrao Ivan Perišić, a na čijoj je klupi ostao Marcelo Brozović, povijesnu pobjedu ostvarila je već na poluvremenu, kada je bilo 5:1.

Čudesni Argentinci obilježili su veliku pobjedu. Icardi je zabio hat-trick za devet minuta, a Banega zabio također tri gola, uz dvije asistencije.

 
Kapetan Nerazzurra prvo je zabio nakon gužve u 17. za vodstvo, zatim je u 23. pogodio iz penala koji je sam izborio, dok je hat-trick potpisao već u 26. minuti glavom poslije centaršuta Banege s desne strane.  
Bio je to njegov 20. gol ove sezone u Serie A, a upisao je i osam asistencija. Ispred Icardija je samo napadač Torina Andrea Belotti s 22 pogotka. 
 
Međutim, tu je tek krenuo potop gostiju. Već u 31. Banega je zabio nakon asistencije Antonija Candreve. A, ista kombinacija donijela je i peti gol svega tri minute kasnije, za brutalnih 5:0 nakon 34 minute igre.
Rezultat je krajem poluvremena smanjio Remo Fleurel, ali su u nastavku Roberto Gagliardini u 52. te Banega iz slobodnog udarca u 68. minuti stavili točku na i. 
 
Ispražnjeni Napoli je nakon poraza od Real Madrida u Ligi prvaka ipak uspio pronaći snage i poraziti Crotone s 3:0. Golove su zabili Lorenzo Insigne u 32. iz penala, te u 70. i Dries Mertens u 66. s 11 metara. 
 

 
Marko Rog je započeo od prve minute u redovima domaćeg sastava, a zamijenjen je u 55. minuti, dok je Ivan Strinić odradio cijeli susret.
 
Udinese je na gostovanju pobijedio Pescaru s 3:1 golovima Duvana Zapate (20), Jakuba Jankta (51) i Cyrila Thereaua (55). Poraz Pescare ublažio je Sulley Muntari (83). Stipe Perica i Andrija Balić nisu nastupili za goste, baš kao niti Hrvoje Miličević i Robert Murić kod domaćina.
 
Na ljestvici vodi Juventus sa 70 bodova, drugi je Napoli sa 60, a treće mjesto drži Roma s 59 bodova i susretom manje.
 

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.