Igrač kojeg je Messi nazvao glupanom: Sad barem zna kako se zovem

Foto: EPA

ARGENTINA i Nizozemska susrele su se u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva, a u dramatičnoj utakmici nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca slavila je Argentina, koja je u Kataru osvojila svoj treći svjetski naslov. Nakon te utakmice snimljen je trenutak obračuna Lionela Messija s jednim nizozemskim reprezentativcem.

Nakon utakmice Messi je bio nervozan. Dok je davao intervju, vikao je :"Što gledaš? Što hoćeš? Miči se tamo, glupane." Argentinski novinar ga je zamolio da se smiri, a situacija nije eskalirala. Kasnije je otkriveno da je vikao na dvostrukog strijelca za Nizozemsku Wouta Weghorsta. Nizozemski napadač htio je prići Messiju u tunelu i rukovati se, na što su ga zaustavili drugi igrači Argentine jer su to doživjeli kao provokaciju, a napadač PSG-a je počeo vrijeđati.

"Jedan od najboljih svih vremena"

Messi i Weghorst zakačili su se već na terenu, netom nakon završetka raspucavanja, a taj sukob se nastavio i nakon susreta. Svoju verziju priče napokon je ispričao i nizozemski reprezentativac, a pritom je naglasio i da se divi Messiju.

"Jedan je od najboljih svih vremena. Nakon utakmice htio sam mu izraziti poštovanje, ali to očito nije bilo dovoljno jasno. Barem zna kako se zovem", rekao je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.