Igrač kao Mandžukić se rijetko viđa: "To je kao da imate dvojicu na terenu"

Foto: Guliver Image/Getty Images

MARIO MANDŽUKIĆ jedan je od junaka Juventusa koji je razbijanjem Barcelone 3:0 stigao na korak od polufinala Lige prvaka.
 
> HRVAT SIMBOL JUVENTUSA "Mandžukić ostavlja posljednju kap krvi za momčad"
MANDŽO UNIŠTIO BARCU I MESSIJA Nogometni svijet mu se divi, a navijači Juventusa ga slave
 
Iako nije zabio dva gola poput Paula Dybale, nije ni skinuo zicer Andresu Iniestu poput Gianluigija Buffona, hrvatski napadač impresionirao je nogometni svijet utakmicom protiv katalonskog diva.
 
Majstorski je asistirao Dybali kod drugog pogotka, a navijače je oduševio pristupom. Ponovno je "preorao" teren i bio je gospodar lijeve strane, one na koju ga je na čuđenje nogometnog svijeta ove sezone premjestio trener Massimiliano Allegri. Pokazalo se da je Allegri genije, a Mandžukić borac koji nikad ne odustaje. Mnogi su vjerovali da će ga Juventus prodati nakon što je za 90 milijuna eura doveo Gonzala Higuaina, ali...
 
"Kada imate Marija u svojoj momčadi, to je kao da imate dvojicu igrača na terenu", naklonio se Mandžukiću bivši hrvatski nogometaš Igor Budan.
 
"Čim sam ga prvi put ugledao na terenu, bio sam siguran da će postati veliki igrač. Nemoguće je ne primijetiti njegove kvalitete. Riječ je o nogometašu koji je svjestan svojih prednosti i svojih nedostataka. Mandžukić je nevjerojatan igrač, napadač kakav se rijetko viđa danas. Imao je ogroman doprinos u rušenju Barcelone."
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.