Idol Grobara objasnio bizarnu izjavu. Evo tko su zebre, delfini, majmuni i poniji

Foto: EPA

MATHIAS LESSORT bio je glavna zvijezda utakmice Crvena zvezda - Panathinaikos 76:89 u 30. kolu Eurolige. Centar gostiju vodio je grčku momčad do pobjede s 19 poena, 6 skokova, 4 asistencije i 3 ukradene lopte i tako je Zvezdu ostavio bez šansi prolaska u nokaut-fazu elitnog natjecanja.

Beogradsku Arenu je francuski centar utišao serijom zakucavanja, ali nisu ga zbog toga stalno vrijeđali Delije. Oni su na Lessorta bijesni zbog "izdaje". Igrao je za Zvezdu 2017./2018., a onda se tri godine kasnije vratio u Beograd, ali u Partizan. Tamo je igrao samo godinu i pol, ali je postao ikona Grobara i ostao u sjajnim odnosima s njima.

To mu Delije nisu oprostile i cijelu utakmicu su ga "častili" uvredama. Nakon susreta Lessort je dao bizarnu izjavu koja je podigla puno prašine. "Arena je danas bila kao džungla. Sa zebrama, delfinima, majmunima i ponijima", nakon susreta je rekao Francuz.

Nakon te izjave dosta se špekuliralo što je Lessort točno mislio s tim, da bi u izjavi za Eurohoops objasnio da je u pitanju bila interna šala iz svlačionice PAO-a.

''Zebra je Kendrick Nunn, Sloukas je delfin, ja sam majmun, a poni je Jerian Grant", rekao je Lessort. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.