SPORTSKE ZVIJEZDE U HRVATSKOJ

Njemačka legenda na brodu u Dalmaciji časti bocom šampanjca od 15 litara

Foto: Instagram

MATS HUMMELS, legenda njemačkog nogometa, svjetski prvak s Elfom 2014. te osvajač svih trofeja s Bayernom i Borussijom Dortmund, jedan je u nizu slavnih sportaša zaljubljenih u Hrvatsku.

Kao i Manuel Neuer, njegov dugogodišnji suigrač u klubu i reprezentaciji, Hummels uživa u odmoru na omiljenoj ljetnoj destinaciji. Za razliku od Neuera, koji ne posjeduje nekretninu na hrvatskoj obali, Hummels već godinama uživa u vili koju je sagradio u Posedarju uz more na 1700 metara četvornih. 

Tako je i ovog ljeta, a slavni branič svakog dana na društvenim mrežama dijeli fotografije iz Dalmacije. Nakon što je pokazao kako igra basket u Gornjem Poličniku, selu u zadarskom zaleđu, sada je na Instagramu pokazao kako prijatelje na brodu časti šampanjcem iz boce od 15 litara.

Bild piše da ta bocurina košta gotovo dvije tisuće eura. Hummels ju je nedavno prilikom gostovanja kod njemačkih komičara Tommija Schmitta i Felixa Lobrechta nazvao najgorom kupnjom u životu. "Ta je boca trebala biti savršeni završetak jedne šale u svlačionici Bayerna. Međutim, kada mi je dostavljena, šala već odavno nije bila aktualna.. Ostala mi je kao dokaz te ludosti."

Hummels je nedavno preko tri milijuna sljedbenika na Instagramu pitao žele li je vidjeti. Njih 88 posto odgovorilo je potvrdno. Hummels im je udovoljio na odmoru u Hrvatskoj. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.