Hodgson: U uzvratu ćemo više pokazati u napadu

MENADŽER Fulhama Roy Hodgson bio je vrlo sretan nakon prve polufinalne utakmice Europa lige u Hamburgu protiv HSV-a (0:0) činjenicom da njegova momčad ima vrlo dobre izglede za plasman u finale.

Bila je to jedna od najvažnijih utakmica u povijesti kluba iz zapadnog Londona. Fulham na Nordbank Areni nije pokazao puno u napadačkom smislu, ali Hodgson gaji nadu da bi njegova momčad 12. svibnja opet mogla zaigrati na istom stadionu, budući da je finale Europa lige ove sezone upravo u Hamburgu. No, da bi Fulham osigurao finale, morat će pobijediti HSV-a na svom Craven Cottageu...

"HSV je jako dobra momčad. Ukoliko uspiju zabiti gol u Londonu, oni su u prednosti. Dvoboj je ostao vrlo otvoren nakon prve utakmice, što nas čini oduševljenima, jer smo zadržali izglede za finale. U Hamburgu smo uspjeli kreirati jednu ili dvije vrlo opasne situacije za gol, a na našem Craven Cottageu ćemo, nošeni našim vjernim navijačima, sigurno pokazati više u napadu", rekao je Hodgson.

Objasnio je i zbog čega je vrlo rano u drugom poluvremenu povukao iz igre svog najboljeg napadača Bobbyja Zamoru.

"Bobby već neko vrijeme ima problema s Ahilovom tetivom. Zbog toga je propustio i pokoju utakmicu u prvenstvu, ali uoči dvoboja u Hamburgu se osjećao spreman. No, već u prvom poluvremenu je bilo vidljivo da se muči s ozljedom. Naše liječničko osoblje dalo mu je zeleno svjetlo i za drugo poluvrijeme, ali su me i upozorili da ću ga možda morati povući iz igre. Sada imamo tjedan dana u kojima ćemo ga pokušati osposobiti za uzvratnu utakmicu. Rekao bih da nema šanse da će biti spreman za nedjeljnu prvenstvenu utakmicu protiv Evertona", raportirao je Hodgson.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.