Hamilton: Imam odličan bolid i uživam ga voziti

BRITANAC Lewis Hamilton, osvajač naslova Svjetskog prvaka u Formuli 1 iz 2008. godine, tvrdi da je izrazito zadovoljan svojim bolidom u McLarenu za ovu godinu.

"Volim voziti ovaj bolid. Rekao sam našim inženjerima u Maleziji da još nikada nisam imao bolid u kojem sam se ovako dobro osjećao. Ne samo da u njemu mogu pronaći perfektnu ravnotežu, već i odlično reagira na promjene težine kada se puni ili prazni rezervoar goriva", rekao je Hamilton, koji ove sezone još nije pobijedio niti u jednoj od dosad održane tri utrke Svjetskog prvenstva (Bahrein, Australija, Malezija), za razliku od klupskog mu kolege i branitelja naslova Jensona Buttona, koji je slavio u Australiji.

Hamilton je trenutno šesti u poretku vozača sa 31 bodom, a vodeći Brazilac Felipe Massa iz Ferrarija ima samo 8 bodova više…

"Mislim da nikada nisam uživao u jednom bolidu u F1 kao što je to slučaj ove godine. Naravno, nije savršen, kao što ništa nije savršeno, ali imam veliko samopouzdanje uoči sljedećih utrka", dodao je Hamilton.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.