Nogomet, HNL

Hajdukov ofenzivac odbio transfer. Želi ostati na Poljudu

Foto: Hajduk.hr

ALEXANDER KAČANIKLIĆ neće otići u Rosenborg. Proteklih dana pisalo se o ozbiljnom interesu norveškog kluba za Hajdukovog 30-godišnjeg Šveđanina. Prijelazni rok u Norveškoj traje do petka pa je bilo prostora da se transfer dogovori, ali sam Kačaniklić izrazio je želju za ostankom među Bijelima. 

Šveđanin je nedavno ušao u drugu godinu boravka u Splitu. Stigao je u prošlogodišnjem zimskom prijelaznom roku iz švedskog Hammarbyja. Pod Paolom Tramezzanijem zabio je dva gola u 14 ligaških nastupa, a najviše se pamti onaj u pobjedi protiv Rijeke na Poljudu.

Zbog ozbiljnije ozljede nije imao prilike ostvariti značajniju suradnju sa svojim sunarodnjakom Jensom Gustafssonom u prvom dijelu sezone, a od dolaska Valdasa Dambrauskasa uglavnom se nalazio u poziciji često ozlijeđenog rotacijskog igrača. 

U nedavnoj prijateljskoj utakmici protiv Radomlja djelovao je potpuno oporavljeno i kao najbolji pojedinac na terenu pa je nakon odluke o ostanku izvjesno da će litvanski trener na njega računati u samom finišu sezone.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.