transferi

Hajduk želi prodati petoricu otpisanih

Foto: Pixsell

HAJDUK se priprema za zimsko prijelazno razdoblje. 

Budući da rezultati diktiraju transfernu politiku, Hajdukova uprava namjerava investirati u momčad. Međutim, ulaganja će značajno ovisiti o eventualnim prodajama.

Hajdukovo rukovodstvo proračun za transfere namjerava popuniti prodajama Stipe Vučura, Andrea Fomitschowa i Steliana Filipa te Hysena Memolle i Edina Šehića.

Kao sve češća potencijalna pojačanja spominju se defenzivni veznjak Ivan Roca (Šibenik), kao i krilni napadači Francesco Tahiraj (Aluminij) i Tigran Barseghyan (Vardar).

U današnjem izdanju Sportskih novosti piše se o mogućim povratcima stopera Zorana Nižića i napadača Ante Ercega.

Višetjednim protestima nekadašnji kapetan Zoran Nižić izvojevao je ljetošnji transfer u Akhmat Grozny za 800 tisuća eura. Posljednja dva mjeseca bio je ozlijeđen i za ruski klub nastupio je tek jedanput. 

Hajduk i Zoran Nižić rastali su se u toksičnom ozračju. Zoran Nižić inzistirao je na povećanju plaće, no vodstvo splitskog kluba obećanje nije ispunilo. Situacija je eskalirala, pa je Zoran Nižić - pod izlikom "nisam spreman" - propustio četiri prvenstvene utakmice. S klupskim čelnicima, osim prozivanja, ratovao je i javnim priopćenjima.

Ante Erceg početkom siječnja za otprilike 1,5 milijuna eura napustio je Hajduk i potpisao za Shahab Al Ahli Dubai. Već u srpnju prihvatio je Bröndbyjevu ponudu i do današnjeg dana sakupio je 19 nastupa, četiri pogotka i tri asistencije u svim natjecanjima.

Pregovori sa Zoranom Nižićem i Ante Ercegom službeno nisu započeti.


 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.