Hajduk večeras s Riedom: Bijeli daleko od idealne momčadi

VEČERAS se nastavljaju Hajdukovi pripremni susreti, a utakmica s austrijskim Riedom bit će četvrta provjera za pulene trenera Ante Miše.

Nakon što su u prvom susretu poraženi od slovenske Nafte, zatim remizirali s azerbejdžanskim Bakuom pa na koncu i pobijedili Domžale, večeras se od stručnog stožera i momčadi Hajduka očekuje samo pobjeda. Ipak, treba uzeti u obzir Hajduk je protiv Rieda igrao i na proteklim zimskim pripremama gdje je poražen sa 2:1.

Kakvo je stanje u splitskoj momčadi dovoljno govori i podatak daje za večerašnju utakmicu siguran jedino novopridošli Brazilac Paraiba. Za samo desetak dana generalna je provjera Hajduka pred europske izazove, a uigranosti prve momčadi nema ni traga.

Dovedeni igrači nisu pojačanja, pa ni Cernat koji je u očajnoj tjelesnoj spremni, a najavljenim velikim imenima nema ni traga. U svakom slučaju Miše je u velikim problemima, priznao on to ili ne. Na kraju sezone Miše je zavapio kako mu treba desni bek i pravi napadač. Nije dobio ni jedno...

S druge strane, petoplasirana momčad austrijskog prvenstva ima još dva tjedna priprema ispred sebe, a u momčadi im nedostaje ponajbolji igrač Thomas Burgstaller. Nema dvojbe da je Ried kvalitetna momčad i da će se Hajdukovci morati puno namučiti ukoliko žele izvući dobar rezultat.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.