REGIJA

Grobari uoči vaterpolo utakmice u Budvi razbijali prozore i bacili suzavac

Foto: Vijesti.me

VELIKI incident dogodio se u Budvi uoči vaterpolo utakmice između Primorca i Partizana u regionalnoj ligi.

Oko 120 navijača Partizana divljalo je na bazenu Dragan Trifunović u Budvi, nakon čega je intervenirala policija i izbacila ih van. Međutim, nakon toga su pristalice beogradskog kluba ubacile suzavac kroz prozor, a vaterpolisti suznih očiju pobjegli u svlačionicu pa je utakmica prekinuta. 

Međutim, ni to nije sve. Kasnije su polomljena stakla na vanjskom dijelu dvorane u Budvi dok su djeca održavala trening u karateu, a polomljena su stakla i na policijskom vozilu, pišu podgoričke Vijesti

Uhićeno je 25 osoba, a ozlijeđen je i jedan policajac.

"Oko 120 navijača vaterpolo kluba Partizan, koji su pristupili objektu gdje se održavala utakmica, odbilo se podvrgnuti redovnom detaljnom pregledu zaštitara koji su osiguravali događaj. Osim toga, pokušali su nasilno ući u unutarnjost objekta, te im je od strane budvanske policije izdato upozorenje, a na koje su se oglušili. Ova grupa navijača je udaljena s bazena nakon čega su isti kamenicama gađali objekt i tom prilikom je nastala šteta na objektu i na službenom vozilu Uprave policije", navodi se u priopćenju policije.

Zbog cijelog kaosa utakmica će biti odigrana u nedjelju od 19 sati i to bez prisutnosti gledatelja. 

Rezultati by SofaScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.