HNL

Kako je Gorica s Dinamom preuzela vrh HNL-a: "Nema tajne, samo slušamo trenera"

Screenshot: HNK Gorica

GORICA je jučer s 2:1 slavila protiv Lokomotive u 4. kolu HNL-a, a jedan od najboljih igrača na terenu bio je Matthew Steenvoorden, stoper Gorice koji je komentirao susret. Gorica se na vrhu bodovno izjednačila s Dinamom.

"Mislim da smo cijelo vrijeme kontrolirali utakmicu. Nismo igrali dobro na lopti u prvom dijelu ni stvarali puno šansi, ali kasnije smo uspjeli prelomiti utakmicu. Lokomotiva ima dosta visokih igrača i bilo je ključno zaustaviti njihove visoke napadače da ne uđu u 16 metara, gdje bi radili probleme", rekao je Steenvoorden pa dodao:

"Nema tajne našeg uspjeha. Treniramo svaki dan i radimo na sebi. Slušamo trenera, to je sve."

Sva tri pogotka na utakmici Gorica je zabila iz slobodnih udaraca, oba gola postigao je Kristijan Lovrić u 32. i 85. minuti, dok je za domaće strijelac bio Fran Karačić u 89. minuti. 

Nakon utakmice u svlačionici Gorice uslijedilo je veliko slavlje. Predsjednik Gorice Nenad Črnko mobitelom je snimao igrače koji su poručili da idu po titulu.

Trener Gorice nakon utakmice je kazao: "Kad ne igraš najbolje, a pobijediš u gostima onda je to nešto posebno. Igrači moraju razumjeti da još uvijek ništa nismo postigli, tek smo počeli. Ako zadržimo taj mentalitet, sve se može dogoditi, a ako ne uspijemo, nogomet bi nas mogao kazniti", rekao je Dambrauskas.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.