Gattuso: Nije slučajno da Dinamo 15-16 godina dominira ligom

Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL

HAJDUKOV trener Gennaro Gattuso održao je konferenciju za medije pred utakmicu 3. kola SuperSport HNL-a u kojoj njegova momčad na Poljudu dočekuje Varaždin. Dio presice bio je posvećen i drugim zbivanjima u klubu, među njima eliminaciji iz kvalifikacija za Konferencijsku ligu, a talijanski stručnjak osvrnuo se i na konkurenciju koju mu momčad ima u hrvatskom prvenstvu. Svakako najveća je zagrebački Dinamo.

"Nije sve crno po pitanju našeg ispadanja, imat ćemo više snage za naše prvenstvo", rekao je Gattuso o ispadanju od Ružomberoka, a onda prokomentirao snagu momčadi Sergeja Jakirovića. Istaknuo je da nema slučajnosti u tome što je zagrebački klub već godinama najbolja momčad SuperSport HNL-a.

"Vidio sam ih, pratim konkurenciju. Nema potrebe gledati takve utakmice, to je momčad pobjedničkog mentaliteta, nije slučajno da 15-16 godina dominiraju ligom i da stalno igraju Europu. Mi ne možemo s našim rosterom igrati na dva kolosijeka, a Dinamo je strukturiran, ima roster i ima dobre igrače. U zadnjih šest godina kao trener sam igrao u Europi, jako je teško igrati dvije utakmice tjedno", rekao je Gattuso.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.