Galinović: Zanima me samo Panathinaikos

IAKO su se mediji već raspisali o mogućem dolasku Marija Galinovića u zagrebački Dinamo, vratar Panathinaikosa opovrgnuo je glasine.

Čim se pročulo da je novi trener "Modrih" Velimir Zajec krenuo put Grčke, točnije Atene, počele su priče o dolasku novog vratara među maksimirske vratnice. Mario Galinović već godinama brani boje grčkog prvaka Panathinaikosa, ali već duže vrijeme ima status drugog ili čak trećeg golmana. Bivšem hrvatskom reprezentativcu to nimalo ne smeta.

"Sve je u mojoj karijeri podređeno Panathinaikosu i spreman sam ugovor odraditi do kraja, još godinu dana. Lijepo je čuti da se za mene interesira najveći hrvatski klub, ali nikakvih kontakata nije bilo. O tome ću razgovarati isključivo s ljudima u svome klubu", kazao je Galinović za SN.

Dovodi li "Zeko" Rukavinu?

Zajec poznaje situaciju u Grčkoj pošto je igrao, a jedno vrijeme i vodio klub za koji su nastupali brojni hrvatski igrači, a danas njegove boje brane Galinović i Rukavina. Možda je baš bivši igrač Šibenika i Hajduka razlog zbog kojeg je "Zeko" odlučio posjetiti Atenu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.