Foto: Na Maksimiru umjesto snijega led

DINAMO će sutra protiv Temišvara u posljednjem kolu skupine "A" Europske lige tražiti pobjedu koja tek su slučaju Ajaxova trijumfa nad Anderlechtom može postati povijesna.

Na putu do prvog europskog proljeća nakon 1970. godine Modrima će osim rumunjskog doprvaka stajati veliki nanosi snijega koji su sinoć dodatno pali u Zagrebu. Kad sutra krene lopta s centra u 19 sati temperatura bi trebala biti i do -11 stupnjeva.

Iako je snijeg počeo padati već sinoć, Dinamo služba organizacije jutros je počela s šišćenjem i, kako javlja naš izvjestitelj koji je imao priliku uvjeriti se u stanje travnjaka, Maksimir će umjesto bijelog prekriti ledeni pokrivač.

Direktor maksimirskog stadiona Miljenko Sakoman rekao nam je kako je optimističan glede meteoroloških prilika u vrijeme održavanje utakmice:

"Prema našim saznanjima sutra navečer će biti hladno, ali bez padalina. Mi ćemo za nekih pola sata biti gotovi s čišćenjem, sad traje iščetkavanje nakon čega slijedi valjanje. Poslije toga ide ide drenaža, na jednom dijelu igrališta morat ćemo napraviti i okomitu drenažu nakon čega krećemo u pripremu za trening."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.