Farmer ne trenira s momčadi jer mu Zadar nije isplatio plaću?

SAMO DAN uoči dolaska najvećeg rivala Cibone, u Zadru je situacija daleko od idealne. Prije nekoliko dana ozlijedio se Rok Stipčević, a prema informacijama koje ima portal ZadarSport s momčadi ne trenira nedavno pridošli Amerikanac Desmond Farmer.

Iako je službeno objašnjenje kluba da je Farmer izostao s treninga zbog probavnih smetnji, po gradu se priča je da prava istina zapravo puno neugodnija. Navodno da je Amerikanac odbio trenirati jer mu nije isplaćena ugovorena plaća.

"Desmon Farmer igrač je Zadra, nije napustio klub, kako se priča po gradu i nastojat ćemo ga osposobiti da zaigra u utakmici s Cibonom. On je danas imao probavnih problema i nije trenirao jutros ni popodne s prvom momčadi", rekao je za Zadarsport glasnogovornik četveročlane komisije koja trenutačno upravlja Zadrom Brankom Ljubičićem.

Ljubičić nije htio decidirano odgovoriti je li klub nešto dužan Farmeru. Samo je objasnio kako se Zadar s Farmerovim agentom dogovorio sve detalje.

"S Farmerovim agentom je sve dogovoreno i tu neće biti nikakvih problema. Znam i sam da raznorazne priče danas kruže po gradu što se samog Farmera tiče, no ja mogu reći ono što znam, a to je da smo s njegovim agentom sve dogovorili i nikakvih problema neće biti."

M.P.
Foto: Jure Mišković (Cropix)

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.