HRVATSKI NOGOMETAŠI

Fantastični Kramarić zabio golčinu u porazu od Eintrachta

Foto: EPA-EFE

EINTRACHT je u 3. kolu Bundesliga pobijedio Hoffenheim 2:1 nakon što je na poluvremenu gubio 1:0.

Gosti su poveli u 18. minuti prekrasnim golom Andreja Kramarića. Hrvatski napadač primio je Baumgartnerov pas, strašnim lažnjakom prevario čitavu obranu domaćina i krasnim udarcem zabio u rašlje za vodstvo Hoffenheima 1:0. Pomogao mu je malo i protivnički branič od kojeg se lopta lagano podignula i u savršenom luku ušla u gol.

Eintracht je izjednačio u 55. minuti golom Daichija Kamade da bi potpuno preokrenuo susret u 71. minuti golom Basa Dosta.

Kramariću je to već šesti gol u prvenstvu nakon samo tri kola, a osmi ukupno pridodamo li i dva u kupu protiv Chemnitzera. To mu je bila prva utakmica ove sezone, a onda je zabio hat-trick u gostima kod Kölna da bi u prošlom kolu s dva gola srušio veliki Bayern.

Grafika: Sofascore za IndexSport

Upravo se Bayern počeo raspitivati za Kramarića nakon te utakmice, a europski prvak bi ga rado vidio u momčadi. O tome već danima pišu njemački mediji.

"Sve sam to ostavio klubu i agentu. Ni ne zanima me to, ne zamaram se. Ne želim imati brige oko toga jer sam zadovoljan u klubu, sretan sam, igram i uživam", rekao je Kramarić u velikom intervjuu za Index ranije ovog tjedna.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.