Fabregas: Tužan sam, Eguren me cijelu utakmicu maltretirao i vrijeđao

TRENER Villarreala Manuel Pellegrini priznao je kako njegova momčad nije imala šanse pored sjajnog Arsenala, kakvog smo gledali u srijedu navečer.

"Arsenal je bio puno bolja momčad i zasluženo su prošli u polufinale Lige prvaka. Prvo poluvrijeme bili smo relativno ravnopravni domaćinima, međutim, nakon 2:0 sve je bilo gotovo i možemo biti sretni što svoju dominaciju nisu iskoristili još kojim zgoditkom", rekao je nakon utakmice trener Villarreala Manuel Pellegrini.

S druge strane isključeni veznjak Sebastian Eguren, koji je svojim glupim potezom dosta pomogao pulenima Arsena Wengera ističe kako su španjolskoj momčadi ipak previše nedostajali Santi Cazorla i Marcos Senna.

"Dali smo sve od sebe, ali nije išlo, Da, štete, ali sada se moramo okrenuti domaćem prvenstvu. Mislim da smo pokazali kvalitetu, ali bez naših udarnih igrača Marcosa Senne i Santija Cazorle jednostavno nije išlo", rekao je Eguren.

Upravo tak urugvajski veznjak navodno je maltretirao španjolskog veznjaka Fabregasa: "Tijekom cijele utakmice lovio me i maltretirao, vrijeđao mene i moju obitelj, a na koncu me i laktao dvaput. Vrlo sam tužan što je to napravio".

Fabregas također ističe kako je na početku sezone bilo nezamislivo da će s ovako mladom momčadi doći u polufinale Lige prvaka.

"Nitko nije očekivao da ćemo doći ovako daleko s ovako mladom momčadi, s igračima koji su najčešće dvadesetogodišnjaci. To je strašno, unatoč neiskustvu vrlo smo konkurentni i na tome treba biti sretan", istaknuo je Fabregas.

V.B.
Foto: AFP

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.