Eriksson: Drogba bi mogao zaigrati protiv Portugala

ŠVEDSKI stručnjak Sven-Göran Eriksson, izbornik nogometne reprezentacije Obale Bjelokosti, odaslao je poruku optimizma kada je u pitanju ozlijeđeni kapetan reprezentacije Didier Drogba.

Podsjećamo, Chelseajev je napadač i najbolji strijelac Premiershipa u minuloj sezoni prošloga petka u Sionu slomio podlaktičnu kost desne ruke u prijateljskoj utakmici protiv Japana, kada je na njega nogom naletio Marcus Tulio Tanaka. U subotu je uspješno operiran u Bernu, a početkom ovoga tjedna pridružio se reprezentaciji.

Eriksson tvrdi da postoji mogućnost nastupa 32-godišnjeg Drogbe u prvoj utakmici Obale Bjelokosti u skupini G sljedećeg četvrtka, protiv Portugala u Port Elizabethu. "Da je utakmica na rasporedu danas ili sutra, Drogba sigurno ne bi igrao. No, budući da nam je ostalo još nekoliko dana, možemo se nadati da će naš kapetan zaigrati protiv Portugala", kaže Eriksson.

U toj su skupini još Brazil i Sjeverna Koreja, pa su je novinari još nakon ždrijeba prozvali "skupinom smrti". Dakako, ne zbog Sjeverne Koreje, već zbog ostala tri sudionika. "Jest, skupina je jako teška. Ali bit ćemo spremni za sve suparnike i nadam se da ćemo se uspješno predstaviti", optimist je Eriksson.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.