ENGLESKA NOGOMETNA LEGENDA POSTAJE BOKSAČ U 38. godini počinje se profesionalno mlatiti

Foto: Instagram

JEDAN od najboljih i najtrofejnijih engleskih nogometaša svih vremena, dvije godine nakon prestanka igranja ne zadovoljava se hiperaktivnom mirovinom.

Rio Ferdinand je prije dvije godine otišao u zasluženu penziju nakon gotovo dva desetljeća u vrhunskom nogometu, tijekom kojih je s Manchester Unitedom osvojio sve, postao jedan od najboljih braniča na svijetu, a za Englesku u 14 godina odigrao 81 utakmicu. 
 
Nije mirovao ni nakon što je završio s igranjem. Pokrenuo je brend odjeće, otvorio luksuzni restoran i postao televizijski komentator.
 
Ali čovjeku od akcije iz Peckhama sve to nije dovoljno. Veliki obožavatelj boksa još je u siječnju na Instagramu postavio video kako vježbajući s bivšim ragbijašem Melom Deaneom, između serija udaraca izaziva britanske boksačke zvijezde Anthonyja Joshuu, Davida Hayea i Tonyja Bellewa:
Per mjeseci kasnije objavio je sličan video u kojem na megdan poziva bivšeg svjetskog prvaka teške kategorije Tysona Furyja. 
 
Ovog ljeta Ferdinand je otkrio da se boksom ne bavi samo kako bi ostao u formi, nego da mu to pomaže da se nosi sa smrću supruge. Ona je preminula od karcinoma dojke prije dvije godine, u isto vrijeme kada je Ferdinand završavao s nogometaškom karijerom. Ostao je sam s troje djece i boks mu je izlaz i ispušni ventil. 
 
Sada to prerasta u nešto mnogo više jer kako javljaju svi engleski mediji, jedan od simbola Premier Leaguea i engleskog nogometa posljednjih desetljeća prijavio se za licencu profesionalnog boksača.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.