Eintracht kupuje Osječanina Karla Primorca!?

NAPADAČ NK Osijeka Karlo Primorac nalazi se na probi u bundesligašu Eintrachtu iz Frankfurta gdje će odigrati dvije prijateljske utakmice prije odluke o angažmanu.

Primorac je dio Osijekove prve momčadi već četiri sezone, a ove jeseni se, zbog velikog broja igrača na njegovoj poziciji, nije naigrao. Nastupio je tek 5 puta, a zabio jedan pogodak.

Osječki prvoligaš najavio je uoči početka prijelaznog roka kako su svi igrači koji konkuriraju za mjesto u napadu na prodaju. Spremni su prodati "starije" igrače kako bi zaradili nešto novca i dali mjesta talentiranim mladićima kojih u osječkoj školi ima mnogo. Primorac, inače 25-godišnjak, tako ima priliku nastaviti karijeru u Bundesligi, uspije li ispuniti očekivanja tamošnjeg trenera i klupskih čelnika.

"Dobar je igrač, ali nije golgeter. Promatrat ćemo ga ovih dana i vidjeti hoćemo li ga zadržati", kazao je trener Michael Skibbe.

Primorac je ugovorom vezan za Osijek do sljedećeg ljeta i ovo je dobra prilika da klub na njemu zaradi barem dio od 400 000 eura na koliko ga procjenjuje Transfermarkt.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.