Doznajemo: Evo zašto se povratak bivšeg kapetana u Hajduk neće dogoditi

Ivo Cagalj/PIXSELL

POVRATAK Zorana Nižića u Hajduk ove zime nije opcija, doznajemo iz izvora bliskih igraču.

Bivši kapetan Hajduka u kolovozu se u mučnoj atmosferi rastao od splitskog kluba i prešao u ruski Ahmat Grozni za 800 tisuća eura, a danas se pojavila vijest kako bi on ponovno mogao zaigrati za Bile.

Kontakta, doznajemo, između Nižića i Hajduka nije bilo i od tog posla sigurno neće biti ništa.

Ta operacija je nemoguća u trenutačnoj postavci stvari jer ga Rusi plaćaju 700 tisuća eura po sezoni i Hajduk na tom polju ne može parirati, a niti sam igrač nema želju vratiti se u Hajduk baš zbog rastanka u toksičnom ozračju.

Podsjećamo, bivši kapetan Hajduka inzistirao je na povećanju plaće, no vodstvo splitskog kluba obećanje nije ispunilo. Situacija je eskalirala, pa je Zoran Nižić - pod izlikom "nisam spreman" - propustio četiri prvenstvene utakmice. 

Hajduk prozvao kapetana: "Nudili smo mu dvostruko veći ugovor, on ga nije želio"

Kapetan Hajduka: U klubu me vrijeđaju, ponižavaju i žele prevariti

S klupskim čelnicima, osim prozivanja, ratovao je i javnim priopćenjima. 

Sa sportskim direktorom Sašom Bjelanovićem niti ne komunicira, pa samim time, dok je on u klubu s predsjednikom Jasminom Huljajem, Nižić jednostavno Hajduk ne vidi kao opciju.

Ako i bude napuštao ruski klub za koji zbog ozljede ima tek jedan nastup minule jeseni, gledat će da karijeru nastavi izvan Hrvatske jer ponuda iz Europe sigurno ne bi manjkalo.

Hajduku su s druge strane hitno potrebna pojačanja, posebno u obrani jer je nakon "pršut partyja" papire dobio stoper Stipe Vučur. 

Mjesto je sada upražnjeno...

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.