"DOSTA JE IŽIVLJAVANJA NA LOKOMOTIVI" Mali Mamić izgubio živce nakon Poljuda

Foto: NK Lokomotiva 

DIREKTOR Lokomotive Božidar Šikić izgubio je živce nakon remija s Hajdukom na Poljudu (2:2). Poručio je da se Lokomotivu potkrada i time uništava budućnost hrvatskog nogometa.

Lokomotiva danas ima jednu od najmlađih ekipa u Europi. Prošli su put od treće do prve lige kao B momčad Dinama. Šikića je u klub delegirao Zdravko Mamić, nakon što je godinama bio njegov skaut te direktor omladinske škole Dinama. Zovu ga mali Mamić, a njegov klub Mamićevom filijalom jer skrbi o velikom broju igrača Dinama, odgaja ih, kupuje, prodaje i rotira.

U Lokomotivi tvrde da su emancipirani. Dok njihova trenera na press konferenciji dočekuju pitanjem zašto su njegovi igrači protiv Dinama miševi, a protiv Hajduka lavovi, direktor Šikić psuje i proziva ligu zbog sustavne krađe. Nakon utakmice na Poljudu nazvao je novinara SN-a i zatražio da se prestane iživljavati nad Lokomotivom.

"Dosta je bilo, stvarno dosta. Sustavno se krade Lokomotivu. Almeida nam je zabio iz zaleđa, protiv Intera nam nisu sudili čisti jedanaesterac kod 0:0, osakatili su nas protiv Osijeka, Bruno Marić i njegov pomoćnik, sudili su penal kojeg nema. Protiv Rijeke sudac također navlači za protivnika, pa to je već sedam bodova. Kako da ih sada vratimo? Najmlađa smo momčad u ligi, na nama se iživljavaju", kaže Šikić.

"Sve se lomi na Lokomotivi, što smo mi to skrivili? Tko nas jebe, s nama mogu kako žele! Sada su važni samo Dinamo, Hajduk, Rijeka i Osijek. Pustite našu djecu da igraju, oni su perspektiva hrvatskog nogometa. A ne ovi strani igrači koji igraju u tim klubovima. Ovim krađama uništavate budućnost nogometa. Tko od velike četvorke ima Majera i Ivanušeca? Nitko! Prestanite nas krasti", poručio je.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.