Domaće esport prvenstvo u Split dovodi najbolje CS:GO igrače iz regije

Foto: Clan Gaming

NAJBOLJI igrači Counter-Strike: Global Offensivea iz šest zemalja regije u subotu 31. ožujka natjecat će se u Clan Gaming centru u Splitu za najveći dio nagradnog fonda od 25 tisuća kuna. CSadria Clan Championship prvo je veliko regionalno CS:GO natjecanje ove godine bit će pravi pokazatelj kakvo je trenutno stanje na domaćoj sceni.

Domaća CS:GO liga u Split će dovesti ponajbolje igrače iz regije

Od prijavljenih 70 ekipa za kvalifikacijske kupove njih osam izborilo je pravo nastupna u online dijelu prvenstva. Nakon pet kola preostale su četiri ekipe koje će se na LAN završnici natjecati za prvu nagradu od 12 tisuća kuna i hardware nagrade.

U ulozi favorita su ekipe KlikTech i Bajini Puleni. Nova postava KlikTecha najperspektivnija je nova ekipa na regionalnoj CS:GO sceni dok Bajine Pulene čini jezgra igrača koja je prošle sezone igrala za organizaciju Sqaured eSports te osvojila drugo mjesto na Vip Adria League. Uz njih u Splitu ćemo gledati srpsku ekipu Jake Bube te jako dobar regionalni miks igrača cemoxic.

Prvi polufinalni meč počinje u 11:00, a program će trajati tijekom cijele subote. Svi zainteresirani su dobrodošli u Clan Gaming centar na Trgu Hrvatske Bratske Zajednice 3 u Splitu gdje će biti organizirane i brojne aktivnosti za sve posjetitelje. Finale je predviđeno za 20:00. Dođite i provjerite kako izgleda domaći esport iz prve ruke.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.